POČELI IZBORI, u Vranju otvorena sva biračka mesta

Lokalne vesti - Nedelja 02.04.2017 - 06:41

U Vranju su otvorena sva biračka mesta na izborima za predsednika Srbije, potvrđeno je iz Radnog tela za sprovođenje izbora na teritoriji grada.

Glasanje na jednom od biračkih mesta u Vranju. Foto: OK Radio Glasanje na jednom od biračkih mesta u Vranju. Foto: OK Radio

Na teritoriji grada Vranja ima 106 biračkih mesta  i glasanje za jednog od predsedničkih kandidata trajaće do 20 sati, kada i prestaje izborna tišina.

Pravo glasa ima 72.029 punoletnih građana, koji na uvid biračkom odboru treba da dostave važeću ličnu ispravu radi utvrđivanje identiteta.

Po rečima koordinatora Radnog tela za sprovodjenje izbora na teritoriji grada Vranja Dušana Aritonovića, sve aktivnosti za održavanje izbora sprovedene su na vreme i u skladu sa uputstvom Republičke izborne komisije.

 
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: