POČEO OTVOREN OBRAČUN: VODOVOD podneo krivičnu prijavu protiv novinara VRANJSKIH

Lokalne vesti - Sreda 09.08.2017 - 09:13

„Vodovod“ iz Vranja izdao je u sredu saopštenje za javnost u kome je obraćanje novinara tom javnom preduzeću ocenio kao besramno i skandalozno.

Prema navodima iz ove firme, u saopštenju potpisanom sa „rukovodstvo JP“, „Vodovod“ je podneo krivičnu prijavu protiv novinara „Vranjskih“ Slavomira Kostića, koji je u mejlu sa pitanjima upućenim direktoru Goranu Đorđeviću na kraju iskoristio i rečenicu  „za vas je bolje i zdravije da mi odgovorite“.

- Besramno je i skandalozini kojim se sve metodama:  ucenama , pretnjama, zastrašivanjem...  služe  novinari nedeljnika ,,Vranjske“, sa krajnjim ciljem da načine štetu ljudima  koji su na rukovodećim mestima u Vranju.

Pored toga što sadrži elemente pretnje, nehumano je što je ovakva poruka na adresu ,,Vodovoda“ stigla kada je direktor Đorđević već bio u jednoj specijalnoj bolnici za lečenje dijabetesa.

Reč je, dakle, o već viđenoj , isprobanoj metodi  ucene i pretnje kako  bi se došlo do cilja, a cilj je novac
- ocenjuju u „Vodovodu“.

Iz ovog preduzeća preuzimaju i ni od koga dodeljenu političku ulogu, ocenjujući da je „očigledno da ovakvi pritisci  i napadi  bez dokaza  imaju  za cilj da naruše ugled  pojedinih direktora i funkcionera u lokalnoj vlasti“.

- Ovi , u poslednje vreme  učestali, planirani i tendenciozni napadi ,,nezavisnih“ medija iz Vranja  su kontra propaganda  zasnovana na neznanju i  izmišljotinama  u pokušaju da se zavara  javnost njihovim tobože ,,objektivnim“ izveštavanjem i istraživačkim novinarstvom .

Siguni smo da će se ovakvom bahaćenju stati na put i da će to učiniti  nadležne institucije!
- kaže se na kraju saopštenja “Vodovoda” koje je pitpisano sa “rukovodstvo” JP “Vodovod” Vranje.  

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: