Poezija na poklon zaljubljenima

Lokalne vesti - Četvrtak 14.02.2013 - 00:04

Učenici vranjskih srednjih škola priredili su u sredu uveče književno veče pod nazivom „Ljubav pobeđuje sve“ u čast Dana zaljubljenih.

Ovako  je Ovako je "ljiubav pobedila sve"

U maloj sali Narodnog univerziteta u Vranju, srednjoškolci su vranjskoj publici priredili nezaboravno veče prepuno stihova, pesama i priča sa ljubavnom tematikom, koje je  otvorila učenica  Andrea Đorđević.

U dramskom delu večeri,  Dragana Stojković i Nemanja Popović podsetili su na tragičnu ljubav „Romea i Julije“, dok su Bojana Petrušijević i Milan Stevanović izveli delove iz filma „Lajanje na zvezde“.

U toku ove književne večeri nizali su se stihovi Jovana Dučića, Desanke Maksimović, Đorđa Balaševića, Tagorea, koje su uspešno  interpretirale Jasna Antić, Anastasija Nikolić, Anastasija Stošić, Aleksandra Stojanović i Andrea Petković.

Specijalni gosti ovog književnog događaja  bili su Ana Ilić, mlada pesnikinja iz Vladičinog Hana i glumac Dragan Stanković, koji je kazivao stihove pesme  „Mostarske kiše“  Pere  Zupca.

Književno veče „Ljubav pobeđuje sve“ fantastičnim glasom upotpunila je i Natalija Tasić, izvodeći poznate numere domaćih i stranih izvođača.

Čitav ovaj događaj  na gitari  je ispratio  Marko Ristić, učenik muzičke škole „Stevan Mokranjac“ iz Vranja.

Na kraju, publika je uživala u plesnom nastupu  grupe „Feniks“ iz Vranja.

Organizatori ovog događaja su Tatjana Stojević, direktorka Narodnog univerziteta u Vranju i vaspitačica Gordana  Stanković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: