Pojavila se INSIGNIJA!

Lokalne vesti - Utorak 08.08.2017 - 13:28

Kako Info Vranjske saznaju iz izvora bliskih naprednjacima, automobil marke „opel insignija“ Agencije „Veeda“, kojom je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković (SNS) putovao na odmor u Grčku, konačno je „pronađen“ u utorak, u gradskoj garaži kod „Lepe Brene“.

Ilustracija FOTO opel.rs Ilustracija FOTO opel.rs

Izvor Info Vranjskih tvrdi da je u garaži Gradske uprave kod „Lepe Brene“ na ulazu u naselje Češalj, „svojim očima u poluotvorenoj garaži video „opel insigniju“, koju je svojevremeno vozio gradskim ulicama Dejan Manić, lider vranjskog odbora Jedinstvene Srbije i tadašnji predsednik Skupštine Agencije „Veeda“.

- Dobro znam auto, to je taj, nema šanse da omanem - tvrdi ovaj izvor.

Gradonačelnik Slobodan Milenković se u nedelju uveče sa porodicom vratio se sa letovanja u Grčkoj.

„Opel insignije“, službenog auta kojeg je Agencija Veeda ustupila Gradskoj upravi na korišćenje, a kojim je Milenković putovao na more, u ponedeljak nije bilo na parkingu ispred zgrade Gradske uprave Vranja gde obično vozači parkiraju službene automobile.

Milenković već pet dana ne odgovara na pitanja Info Vranjskih o tome da li je službeni automobil Agencije Veda, marke „opel insignija“, koristio za odlazak u Grčku na letovanje.
 

Vranjske OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: