POLICAJCI iz Vranja i regiona u HUMANITARNOJ AKCIJI

Lokalne vesti - Petak 09.02.2018 - 12:05

Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Policijske uprave u Vranju, u ponedeljak, 12. februara, organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Svi su dobrodošli da se priključe akciji FOTO: D. Ristić/OK Radio Svi su dobrodošli da se priključe akciji FOTO: D. Ristić/OK Radio

Prema najavi, akcija će biti organizovana od 09 do 15 časova, u sali Policijske uprave.
 
- Akciju će podržati i kolege iz drugih Policijskih uprava na teritoriji Republike Srbije, gosti iz Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, pripadnici Vojske Srbije, predstavnici institucija, ustanova, preduzeća i građanstvo – najavljuju iz udruženja.

Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Policijske uprave u Vranju periodično organizuje ovakve humane akcije u kojima je, po pravilu, veliki odziv prevashodno pripadnika policije.

Često se ističe da, zahvaljujući dobrovoljnim davaocima krvi iz Policijske uprave, u vranjskom Zdravstvenom centru nikad ne nedostaje krvi.

Svakako, svi humani ljudi Vranja i okoline su dobrodošli da se pridruže ovoj humanoj akciji.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: