Policija pravi bezbedonosnu Olimpijadu

Lokalne vesti - Petak 09.10.2015 - 13:11

Policijska uprava u Vranju realizovaće projekat „Dečija olimpijada bezbednosti Vranje“ u saradnji sa osam osnovnih škola, u cilju zaštite dece u saobraćaju.

Uprava policije u Vranju FOTO S. Tasić Uprava policije u Vranju FOTO S. Tasić

Po rečima Saše Stamenkovića, zamenik komandira Policijske ispostave u Vranju, nosioci projekta će biti učenici trećeg razreda osnovnih škola u Vranju.

- Cilj nam je da se kroz takmičenje osnovaca u poznavanju pravala za sprečavanje negativnih bezbednosnih pojava i otklanjanja uzroka i posledica istih, utvrdi stepen snalaženja dece u novim situacijama u saobraćaju.

Zadaci koje smo predvideli, odnosno sistem takmičenja, omogućavaju da se deca kroz samu igru edukuju za što bolje snalaženje i i svoju zaštitu u saobraćaju - kaže Stanković.

Prezentaciji projekta su prisustvovati direktori osnovnih škola na teritoriji Grada Vranja, predstavnici vranjskog odeljenja Školske uprave Leskovac, javnih preduzeća  i sportski radnici.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: