POPOVIĆ: Firme iz Vranja traže tržište na Kosovu

Lokalne vesti - Petak 06.10.2017 - 12:36

Na Sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije koji je održan u Prištini, predstavile su se i firme sa juga Srbije, a među njima i „Nutriko“ iz Vranja i „Bivoda“ iz Bujanovca.

Branislav Popović: Foto: OK Radio Branislav Popović: Foto: OK Radio

Na sajmu u Prištini svoj štand imala je Privredna komora Srbije, preko koje su se predstavile 34 firme.

Branislav Popović, predsednik vranjskog odeljenja Regionalne privredne komore, kaže da iako je bilo organizacija koje su pokušale da ne dozvole učešće srpskih privrednika na ovom događaju, ipak je sve proteklo u najboljem redu.

- Došao je veliki broj privrednika sa kojima su uspostavljeni kontatkti, koji će sigurno biti od značaja za dalju saradnju i razvoj na polju ekonomije.

Predstavnici „Nutrika“ su ukazali da su oni jedini proizvođači stočne hrane južno od  Pojata, i da imaju svog distributera na KiM, ali i da žele da prošire svoje prisustvo na ovom tržištu.

I menadžment „Bivode“  na sajmu  je obavio razovore sa potencijalnim distributerima, koji su zainteresovani za prodaju njihovih proizvoda
- navodi Popović.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: