PRE SMENE drugarima povećao plate

Lokalne vesti - Petak 29.07.2016 - 10:59

Bivši direktor „Komrada“ iz Vranja Dejan Ilić, pre odlaska sa tog mesta doneo je odluku o povećanju plate pojedinim radnicima ovog preduzeća, mahom iz uprave, potvrdio je OK Radiju novopostavljeni direktor Momir Stojiljković.

Ilić i Stoiljković, prethodnik i naslednik FOTO D. Ristić/OK Radio Ilić i Stoiljković, prethodnik i naslednik FOTO D. Ristić/OK Radio

Ove odluke novi direktor stavio je van snage čim je preuzeo dužnost.

Stojiljković navodi da su i do njega doprle glasine da je Ilić tu odluku doneo u junu, neposredno pre odlaska sa direktorskog mesta, ali je ona zvanično zavedena na 14. mart 2016. godine.

Korekcijom koeficijenata, zarada je bila povećana zameniku direktora, nekim rukovodiocima i referentima.

U obrazloženju odluke stoji da se korekcija koeficijenata vrši „shodno složenosti, odgovornosti i uslovima rada“.

Tom prilikom koeficijent zarade generalnog direktora nije promenjen.

Stojiljković kaže da se ovim menjanjem koeficijenata, po gruboj proceni, novčana masa plata povećala za 100 do 200.000 dinara na mesečnom nivou.

Najveću mesečnu platu od ovih radnika „Komrada“ ima zamenik generalnog direktora i ona, nakon vraćanja na prethodni nivo, iznosi oko 67.000 dinara.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: