Predsednik Bujanovca napao novinare

Lokalne vesti - Petak 25.07.2014 - 11:50

Tražeći od dvojice novinara da napuste otvorenu sednicu Opštinskog veća, predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi napravio je skandal na poslednjoj sednici tog tela.

Sa portala Tituli.com - odnedavno i na srpskom jeziku Sa portala Tituli.com - odnedavno i na srpskom jeziku

- On je, bučno i bez ikakvog povoda, zatražio od dvojice naših novinara da napuste otvorenu sednicu opštinske vlade, jer smo navodno pravili buku – stoji u saopštenju portala  Titulli.com (Naslovi) iz Bujanovca.

- Dok su kolege iz RTV Bujanovac i TV „Spektri“ normalno pratili rad sednice, mi smo ušli i počeli da se dogovaramo.

U tom trenutku je  Arifi je iznenada pobesneo i počeo da se dere : „Izađite napolje,.. napolje, napolje…“! – kaže za OK Radio Skender Saćipi, direktor portala Titulli.com.

Saćipi takođe kaže da su on i kolega Arđent Goga bili zbunjeni ovakvim izlivom emocija Arifija.

- Naravno da nismo izašli, jer smo bili svesni da nismo učinili nikakav prekršaj.

Očekivali smo da će gospodin Arifi primeniti poslovnik  o radu tako što će od prisutnih članova Veća zatražiti da glasaju da mi napustimo otvorenu sednicu. Na sreću, ipak se uzdržao – kaže glani i odgovorni urednik Arđent Goga.

Glavni urednik kaže da ovaj incident predsednika opštine Nagipa Arifija Titulli.com  razumeju samo kao još jedan njegov pokušaj da disciplinuje novinare ovog jedinog nezavisnog medija u opštini Bujanovac.
 
Nezavisni nformativni portal na albanskom jeziku Titulli.com posoji od januara 2012. godine i jedini je medij koji se ne finansira iz budžeta loakalne vlasti.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: