Preminuo vlasnik OK Radija

Lokalne vesti - Nedelja 14.05.2017 - 12:04

U nedelju 14. maja 2017. godine u Beogradu je u 53. godini života preminuo Goran Vladković, vlasnik i glavni i odgovorni urednik OK Radija.

Goran Vladković (1964 - 2017) Goran Vladković (1964 - 2017)

Vladković je rođen u Vranju, 1964. godine, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju.

 

Mašinski fakultet završio je u Nišu.

 

Poslovnu karijeru počeo je kao inženjer u „Alfi“, a od 1994. godine bavi se privatnim biznisom.

 

Pored poslovnog segmenta svog delovanja, Goran Vladković bio je i član ANEM-a, NUNS-a i drugih profesionalnih medijskih organizacija.

 

U vlasništvo OK Radija Vladković je ušao posle rata, na Vidovdan 1999. godine i od male lokalne zabavne stanice napravio jednu od najcenjenijih lokalnih stanica u srpskom etru.

 

Odlazak Gorana Vladkovića nenadoknadiv je gubitak za sve one koji su ga znali ili sa njim sarađivali.

 

Otišao je fanatičan radnik, čovek koji nije umeo da stane, i čiji su rezultati daleko premašili sredinu u kojoj je delovao, uvek začetnik novih ideja i vesnik novog vremena.  

 

Otišao je čovek koji je uvek znao više i mogao bolje, nepokolebljiv borac za slobodu i nezavisnost medija, za profesionalnost u svim  oblastima stvaranja, delatnik koji nije imao neprijatelje jer ih nikad nije stvarao.

 

Ovim odlaskom Vranje, jug Srbije i srpska radiofonija izgubil su značajnog pregaoca, čiji je svaki trenutak rada ostavio dubok trag, ma čime da se bavio.

 

Vladković je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

 

Mesto i vreme sahrane biće saopšteni naknadno.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: