PREŠEVO: Novi rezervoari za vodu

Lokalne vesti - Utorak 05.12.2017 - 08:34

Vranje - Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), agencija američke vlade, Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Vlada Srbije, svečano će u Preševu pustiti u rad novi rezervoar kapaciteta 1.000 kubnih metara kao i obnovljeni postojeći rezervoar kapaciteta 500 kubnih metara vode za piće.

Ulaganja u vodosnabdevanje u Preševu. Foto: OK Radio Ulaganja u vodosnabdevanje u Preševu. Foto: OK Radio

USAID je obezbedio 200.000 dolara a opština Preševo dodatnih 160.000 dolara kako bi se izgradio novi i obnovio postojeći rezervoar.

Zajedno, ova dva rezervoara obezbeđuju pouzdano snabdevanje pijaćom vodom u dovoljnim količinama kako za stanovnike opštine tako i za migrante koji borave u prihvatnom centru.
 
Svečanosti puštanja u rad rezervoara u Preševu prisustvovaće predsednik Privremenog organa u Preševu Šćiprim Arifi, američki ambassador u Srbiji Kajl Skat kao i predstavnici Vlade Srbije.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: