Prvi vranjski Festival tolerancije

Lokalne vesti - Petak 25.09.2015 - 09:01

U organizaciji „Edukacionog centra“ iz Leskovca, u saradnji sa udruženjem „Veles“ iz Vladičinog Hana, na platou ispred Biblioteke „Bora Stanković“ u Vranju u petak u podne biće održan prvi lokalni „Festival tolerancije".

Dan tolerancije i u Vranju FOTO: abc.ba Dan tolerancije i u Vranju FOTO: abc.ba

Reč je o sajmu aktivista organizacija civilnog društva, istaknutih pojedinaca i institucija u oblasti zaštite ravnopravnosti i promocije ljudskih prava.

Na svojim štandovima relevantni akteri prezentovaće svoje aktivnosti kroz performanse, štampani, audio ili video materijal a prisutni građani će moći da pored uvida u izložene materijale i predstavljene preformanse, lično razgovaraju sa izlagačima i sa korisnicima njihovih usluga.

„Festival tolerancije“ organizuje se u okviru projekta „Znanjem do ravnopravnosti“, koji je podržan od strane Kancelarije za ljudska i manjinska prava.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: