PUCNJAVA NA PRŽARU: Osumnjičeni u bekstvu

Lokalne vesti - Utorak 28.07.2015 - 10:31

Višem javnom tužilaštvu u Vranju PU Vranje podnela je krivičnu prijavu protiv G.T. (47) zbog sumnje da je počinio krivilna dela pokušaja ubistva i nedozvoljenog držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, prenosi Blic.

Nova pucnjava uznemirila je Vranje Nova pucnjava uznemirila je Vranje

U šturom saopštenju koji je potpisala portparol Višeg tužilaštva Leposava Jovčić navodi se da su krivična dela izvršena na štetu D.Đ. (32) i da se osumnjičeni nalazi u bekstvu.

Kako prenosi Blic, a prema nezvaničnom saznanjima, G.T. je na Pržaru, sa nekoliko metaka iz pištolja pokušao da ubije D. Đ.-a, koga srećom nije pogodio. Posle pucnjave pokrenuta je potraga za akterom oružanog incidenta, koji je van domašaja policije i organa gonjenja.

Mada motivi pokušaja lišavanja života ovog Banjčanina još nisu poznati, pretpostavlja se da je G. T. pucao zbog ranijih neraščišćenih računa sa poznanikom.

Inače, biznismena iz Vranjske Banje na koga je pucano ranije su dovodili u ljubavne veze sa poznatim srpskim starletama Sorajom i Stanijom.
 
Momka sa vrelog vranjskog asfalta D. T.-a, kako piše list, u vranjskoj policiji i pravosuđu znaju po bogatoj kriminalnoj prošlosti, jer je protiv njega podneto dvadesetak krivičnih prijava.

 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: