Razbojnik silovao staricu

Lokalne vesti - Četvrtak 24.01.2013 - 18:01

Policija u Bosilegradu podnela je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Vranju protiv Zorana Zareva (46) iz sela Grujinci u opštini Bosilegrad, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Mesto dešavanja - Grujinci Mesto dešavanja - Grujinci

Zarev je 20. januara ove godine, silovao Vitku Gligorovu (84) iz tog sela.

Kako saznajemo od Grujinčana, Zarev je ušao u kuću kod Gligorove i nasrnuo na nju, nakon čega su naišle komšije i izbacile ga iz kuće.

On je odmah potom otišao kod suseda Jakima da, kako nam je rečeno, popije rakiju i ispuši cigaretu.

– To je jedna budala koja nam godinama pravi probleme u selu. Obijao je kuće, ali je i ranije pokušao da siluje pojedine žene u Grujincima.

Pre nekoliko godina je bio u zatvoru, ali su ga pustili i od tada niko u selu nema mira. Njega su se odrekli svi u familiji, a pre nekoliko godina mu je umrla majka sa kojom je živeo.

Ima rođenog brata u Bosilegradu, ali on neće da čuje za njega – priča jedan od komšija iz Gornje mahale Grujinca.

Meštanin Jakim kod koga je silovatelj pio rakiju nakon silovanja za OK Radio kaže da mu je Zarev pokrao sve što je imao ispred kuće.

– Ja nisam znao šta je on uradio pre nego da dođe kod mene. Smotao sam mu cigaretu i sipao mu jednu rakijicu, nakon čega sam mu rekao da ide kući.

Kad je odlazio ukrao mi je džak brašna i malo stočne hrane koju sam čuvao u dvorištu. Sutradan ga je tražila policija i tada sam saznao šta se desilo.

Ja do sada nisam imao problema sa njim, ali znam da je razbojnik i da su mnogi ovde u selu imali problema sa njim.

Hvala Bogu da je uhapšen i nikad da ne izađe više – priča Jakim.

Kako saznajemo, Vitka Gligorova je nakon lekarskog pregleda ostala kod kuće i njeno zdravlje je stabilno.

Tužilaštvo je stavilo zahtev za sprovođenje istrage i Zarev je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do mesec dana.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: