RECKO: Moje reči su izvučene iz konteksta

Lokalne vesti - Petak 30.09.2016 - 09:04

Provodom teksta objavljenog na sajtu OK Radija dana 28. 09. 2016. godine, pod naslovom „Recko: Bivša vlast davala više Dinamu”, oglasio se i predsednik FK Dinamo Vranje, Dragan Antić Recko.

Antić (u sredini) na jednoj od konferencija za novinare FOTO OK Radio Antić (u sredini) na jednoj od konferencija za novinare FOTO OK Radio

Saopštenje prenosimo u celini.
 
- Navodi u pomentom tekstu u potpunosti su izvučeni iz konteksta.

Ovim putem se ograđujem od navoda koji su pogresno interpretirani.

U razgovoru za sajt OK Radija namera mi je bila da ukažem na trenutnu finansijsku situaciju u klubu koja je zatečena.

Nakon smene prethodnog rukovodstava kluba, prema procenama finansijskih strucnjaka, utvrdjeno je da je neracionalno rukovođenje klub dovelo u veoma nezavidnu finansijsku situaciju.

Troškovi takmičenja podrazumevaju određeni budžet koji je klubu neophodan za normalno funkcionisanje.

Nažalost, neracionalno trošenje u prvom delu kalendarske godine i godinama unazad  od strane prethodnog rukovodstva, devastiralo je bužet kluba i dovelo ga u sitaciju koja je bliže gašenju kluba nego normalnom funkcionisanju.

Ovim putem se ograđujem od navoda iz pomenutog teksta, jer ni u kom slucaju mi nije bila namera da, kao predsednik kluba, usmerim kritike prema rukovodstvu grada Vranja, koje je od ustanovljavanja vlasti kao jedan od primarnih ciljeva u oblasti sporta apostrofiralo upravo FK Dinamo Vranje kao simbol grada Vranja.

Moj razlog dolaska u klub je što sam konačno prepoznao zdravu atmosferu i dobre namere novog rukovodstva grada Vranja.

Svestan teške finansijske situacije nastavljam borbu da klub stane na zdrave finansijske noge - kaže se u saopštenju Dragana Antića.

U prilogu ovog teksta možete ćuti i deo snimljenog razgovora novinara OK Radija i predsednika Dinama Antića koji je poslužio kao osnova za očigledno sporan naslov teksta.

 

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: