REKORDNA GODINA: Uhvaćeno preko 50 kila droge!

Lokalne vesti - Sreda 04.01.2017 - 09:12

U periodu od januara do novembra 2016. godine zaplenjeno je preko 50 kilograma droge na području koje pokriva PU Vranje.

Marihuana se često sadi i na privatnim parcelama FOTO MUP Srbije Marihuana se često sadi i na privatnim parcelama FOTO MUP Srbije

Prema navodima policije, najviše je zaplenjena marihuana, i to skoro 44 kilograma, zatim heroin, i to blizu pet kilograma, kokain 1,6  kilograma, hašiš 5,5 grama kao i 487 komada tableta.

Igor Živković, načelnik PU Vranje, podseća da su ovi rezultati postignuti u saradnji sa graničnom policijom.

- Geografski položaj PU Vranje, na čijoj teritoriji se nalaze granični prelazi prema Makedoniji i Bugarskoj, kao i zajedničke tačke prelaza Depce i  Končulj prema KiM,  zatim najveći tranzitni put Koridor 10, koji se ukršta sa više državnih i strategijskih puteva, pogoduju distribuciji narkotika.

Policijska uprava u Vranju u saradnji sa Reginonalnim centrima granične policije prema Makedoniji i Bugarskoj preduzima niz mera i radnji na otkrivanju droge kako na graničnim prelazima, tako i u gradu Vranju i svim opštinama Pčinjskog okruga i presecanju krijumčarskih kanala
- navodi Živković.

On dodaje i da tokom prošle godine nije bilo registrovanih slučajeva zastupljenosti droga u školskim sredinama.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: