Rođendanska žurka DŽA ILI BU u Vranju

Lokalne vesti - Petak 24.11.2017 - 11:25

Beogradski punk rock bend “Dža ili Bu” odsviraće koncert u klubu “Darkwood” u Vranju u okviru turneje kojom proslavljaju 30 godina postojanja.

Dža ili Bu treći put među Vranjancima FOTO: Promo Dža ili Bu treći put među Vranjancima FOTO: Promo

Nastup je zakazan za subotu, 25. novembar i ovo će biti treća svirka "Džabuanera" u Vranju u poslednje tri godine.

- Mi smo i prvi put u Vranju nastupili u “Darkwoodu” i bilo je sjajno, svirka je bila rasprodata i ostalo je još ljudi napolju, tako da evo nas ponovo da zajedno proslavimo 30. rođendan benda – kaže Dejan Milojević, bubnjar “Dža ili Bu”.

Osvrnuvši se na protekle tri decenije gerilskog delovanja na srpskoj sceni, Milojević navodi da je bend zadovoljan postignutim, s obzirom na dobro poznate okolnosti u kojima su radili.

- Rezultat našeg rada je sedam albuma i odsviranih oko 1.000 koncerata.

Sama činjenica da postojimo tri decenije, osim kvaliteta koji se valjda podrazumeva, govori mnogo toga, a najviše o našem entuzijazmu i ljubavi.

Da bi nešto radio 30 godina, moraš da to zaista voliš, a naša ljubav prema muzici se prenosi i na publiku
– ističe Dejan Milojević.

"Džabuaneri" će se u Vranju pojaviti bez predgrupe i najavljuju preko dva sata programa sa pesmama iz cele karijere, uz nekoliko stvari sa najnovijeg albuma “Sedma sila”.

Pesma “Gasio sam mrak” grupe “Dža ili Bu” se glasovima slušalaca radija Beograd 202 okitila titulom hita 2016. godine, što je bila uvertira pred rođendansku turneju benda.

Cena ulaznice za svirku u Vranju je 250 dinara, a početak je zakazan za 21.45 časova.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: