RPKL: Priznanja za ALFU i ALEKSIĆE

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.05.2016 - 10:34

Regionalna privredna komora Leskovac, pod kojom deluje i ogranak u Vranju, svoje godišnje priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ dodelila je „Alfa plamu“ i vinariji „Aleksić“.

Dodela nagrade Dodela nagrade

„Alfa plam“ je proglašena za najbolju kompaniju na teritoriji Privredne komore Leskovac, a vinarija „Aleksić“ za najbolji brend na području koje pokriva Komora.

Od pojedinaca, priznanja su dobili Bogoljub Tomić, direktor DIB-a i Nevenka Kostadina, suvlasnica „Ibera“ i „Inaka“ iz Bosilegrada  i predsednica tamošnjeg SNS-a.

Tomić je proglašen za najboljeg menadžera, a Kostadinova za naj-ženu u biznisu na teritoriji Pčinjskog i Jablaničkog okruga.
 
Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“, ustanovljeno je u pomen na poznatog srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka, a već16 godina dodeljuje se u okviru projekta „Put ka vrhu“, koji su ustanovili agencija „Medija invest“ iz Novog Sada, Novosadski univerzitet i Privredna komora iz Leskovca.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: