Saslušani uhapšeni zbog ranjavanja u Drami

Lokalne vesti - Sreda 19.07.2017 - 13:25

Više javno tužilaštvo u Vranju je u utorak donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv L.S. (25) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, zatim razbojništvo kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pritvor od mesec dana. Foto: OK Radio Pritvor od mesec dana. Foto: OK Radio

Čitav događaj desio se u noći između subote i nedelje u diskoteci „Drama“ u Vranju, kada je teško ranjen B.S. (31).

Prema navodima Leposave Jovčić, portparola VJT,  osumnjičeni L.S. saslušan je pred zamenikom višeg javnog tužioca u Vranju.

- Prema osumnjičenom je stavljen predlog za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, koji je i određen rešenjem Sudije za predhodni postupak Višeg suda u Vranju.

Što se tiče osumnjičenog  Đ.Ž. (19) iz Vranja, i on je saslušan, a prema njemu je takođe stavljen predlog za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, koji je određen rešenjem sudije za predhodni postupak Višeg suda u Vranju
- kaže Jovčićeva.

Iz VJT dodaju da će u toku dalje istrage biti preduzete i druge dokazne radnje radi pribavljanja materijalih dokaza i utvrđivanja činjeničnog stanja,  te da zbog toga druge detalje ovog slučaja ne mogu da saopšte, kako ne bi ugorzili postupak istrage.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: