Sekretar Eparhije vranjske u kritičnom stanju

Lokalne vesti - Utorak 17.02.2015 - 17:06

Vranje - Na magistralnom putu Šabac - Loznica kod sela Štitar, u noći između ponedeljka i utorka dogodila se teška saobraćajna nesreća, kada je auto sa četiri člana porodice sleteo sa puta u udario u metalni stub.

Kuća u Vranju u kojoj je živela porodica Piljanović (mala fotka sa FB-a) Kuća u Vranju u kojoj je živela porodica Piljanović (mala fotka sa FB-a)

Reč je o porodici sekretara Eparhije vranjske i starešine Hrama Svete Trojice u Vranju Siniše Piljanovića.

Njegova supruga Maja Piljanović (26) je preminula na licu mesta, dok je njihovo jednogodišnje dete podleglo povredama u beogradskoj dečijoj bolnici u Tiršovoj.

U udesu su povređeni i Siniša i njegova četvorogodišnja ćerka.

Do nesreće je došlo kada je njihov automobil sleteo s puta i udario u metalni elektro stub.

Zbog ozbiljnosti povreda, otac Siniša je iz šabačke bolnice prebačen na beogradski Klinički centar i u teškom je stanju.

Njegove kolege iz Hrama Svete Trojice kažu da nemaju nikakve informacije o udesu, osim onih iz medija.

Vladika vranjski Pahomije posetio je u bolnici oca Sinišu i kako je preneo sveštenstvu, njegovo zdravstveno stanje je kritično.

– Svi smo u šoku. Siniša je sa svojom porodicom krenuo u ponedeljak uveče u Bosnu, tačnije u Šeković kod Zvornika odakle je rodom i gde mu živi majka.

Nije često išao tamo, otprilike dva puta godišnje. Studira Bogosloviju u Foči i išao je tamo kada je imao obaveze na fakultetu.

Molimo se Bogu da njemu bude dobro, a samim tim i njegovoj četvorogodišnjoj ćerki – priča jedan od sveštenika vranjskog Hrama.

Sinišina supruga Maja radila je do nedavno u crkvenom radiju Iskon. Ispred kuće u Kosovskoj ulici gde je ona živela dok nije upoznala Sinišu kolone automobila rođaka koji su došli da izjave saučešće njenoj porodici.

– Nikakve detalje nismo saznali, osim da su kod Šapca imali saobraćajnu nezgodu. Maja i njen sin nisu prebačeni u Vranje, jer smo obavešteni da će biti rađena obdukcija.

Još uvek ne verujemo šta se dogodilo – priča Majin brat.

Siniša i pokojna Maja u braku su tek oko pet godina, dok on u vranjskoj Eparhiji radi oko devet godina.

Piljanović je najpre je imenovan za starešinu Hrama Svete Trojice, a kasnije je dobio i funkciju sekretara Eparhije.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: