Šetalište još bez KANTI ZA SMEĆE

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.06.2016 - 10:52

Nedavno renovirano za ogroman novac, šetališta u centralnoj zoni Vranja uopšte nema ulične kante za smeće!

šetalište čeka i struju za uličnu rasvetu FOTO D. Ristić/OK Radio šetalište čeka i struju za uličnu rasvetu FOTO D. Ristić/OK Radio

Nadležni napominju da pored kanti šetalište nema ni klupe za sedenje, a kao razlog se navodi da će celokupan mobilijar biti postavljen u poslednjoj fazi uređenja pešačke zone.

Prema navodima Dragana Stojkovića, još uvek aktuelnog direktora Direkcije za razvoj, kante i klupe će biti postavljene u najskorije vreme.

- Šetalište je još uvek gradilište. Ono što je preostalo da se uradi na njemu je da se postavi mobilijar, koji podrazumeva klupe za sedenje i đubrijere.

Izvođač radova je to već naručio. Trebalo bi da su već stigle, i trebalo bi da se postave u narednim danima.

Ne znam tačan broj koliko će ih biti postavljeno, ali su toliko zastupljene da će biti dovoljno mesta i za sedenje i za bacanje otpadaka - navodi Stojković.

On dodaje da u Direkciji svakodnevno očekuju odobrenje Elektrodistribucije Vranje, kako bi bila priključena električna energija, a na šetalištu puštena javna rasveta.

Prve procene govorile su da će renoviranje šetališta biti završeno za Novu godinu, pa pred izbore, a sada se rokovi, osim “uskoro” čak više i ne postavljaju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: