Simpo širi mrežu u Makedoniji

Lokalne vesti - Subota 25.03.2017 - 09:56

Nakon nedavno otvorenog salona u Beogradu, „Simpo“ iz Vranja ima novi prodajni objekat u Skoplju, a vrlo brzo se očekuje otvaranje još jedne reprezentativne radnje u glavnom gradu Makedonije.

Jedan od tri Jedan od tri

Slađan Disić, generalni direktor „Simpa“ podseća da je vranjska kompanija u Makedoniji prisutna još od 1976. godine, kada je otvoren prvi prodajni objekat u Ohridu.

Trenutno, 12 objekata u ovoj zemlji posluje pod znakom „Simpa“, a plan je da u narednih četrdesetak dana bude otvoren još jedan.

- Naše opedeljenje je da pojačavamo naše delovanje na ovom tržištu, da neke naše objekte koji nisu adekvatni sadašnjim uslovima prodaje prodamo, a uzmemo u zakup lokale na boljim mestima.

Na taj način ćemo povećati naše prisustvo u Makedoniji i ukupan promet i profit na ovom tržištu.

U narednih 30 do 45 dana otvorićemo još jedan prodajni objekat u Skoplju, u opštini Karpoš
– najavljuje Disić.

Kompanija „Simpo“ je 15. marta otvorila i novi salon u Skoplju, u naselju „Aerodrom“, veličine 340 kvadrata.

Ova lokacija je odabrana jer je još uvek u izgradnji i ima dosta mladih parova, pa se očekuje i dobra prodaja, kaže Lidija Pešić Mateska, šefica novog salona.

- Prezadovoljni smo dosadašnjim prometom i velikom posećenošću.

Tokom čitavog dana, od otvaranja do zatvaranja, salon je pun kupaca koji traže naše proizvode.

Kupci prepoznaju kvalitet brenda „Simpo“ i najviše se traže garniture sa sofa bed mehanizmom, ugaone garniture, pločasti nameštaj i ostalo iz našeg asortimana
– kaže Lidija Pešić Mateska.

I pored slabe finansijske i nestabilne političke situacije u Makedoniji, „Simpo“ ima ambiciozne planove za ovu zemlju i tokom ove godine očekuje promet od pet miliona evra.

Vranjska kompanija predstavila je potpuno novi proizvodni program od 25 modela na 43. Međunarodnom sajmu nameštaja u Skoplju, gde je nagrađena za garnituru “Lazar”.
 

    

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: