SIMPU nova nagrada u Skoplju

Lokalne vesti - Petak 24.03.2017 - 21:08

Kompanija „Simpo“ iz Vranja osvojila je nagradu za garnituru „Lazar“ na 43. Međunarodnom sajmu nameštaja i opreme za domaćinstvo u Skoplju.

Nagrada u kategoriji nameštaja za dnevni boravak. Foto: D.Ristić/OK Radio Nagrada u kategoriji nameštaja za dnevni boravak. Foto: D.Ristić/OK Radio

Nagrada je osvojena u kategoriji nameštaja za dnevni boravak na ovogodišnjem sajmu, na kojem izlaže 400 firmi iz čitavog regiona.

Simpo“ tradicionalno izlaže na skopskom sajmu nameštaja, još od 1976. godine, kaže generalni direktor kompanije Slađan Disić.

- Garnitura „Lazar“, kao i čitava naša nova kolekcija odlikuje se udobnošću i funkcionalnošću, ali, pre svega izuzetno visokim kvalitetom materijala, kože štofova i sunđera.

Za se materijale imamo sertifikate iz naše laboratorije, ali i inostranstva
– rekao je Disić prilikom dodele nagrade.

Prema njegovim rečima, usled ekonomske krize u regionu, poseta sajmu je smanjena, ali to nije uticalo na prodaju „Simpovih“ proizvoda.

- Procenjuje se da je tokom prva tri dana sajma manja za trećinu u odnosu na prošlu godinu, ali je i pored toga „Simpo“ ostvario veći prihod nego lane.

Kao što možete da vidite, većina naših modela je prodata, što znači da i dalje uživamo veliko poverenje potrošača u Makedoniji
– rekao je Disić.

Generalni direktor „Simpa“ je izrazio očekivanje da će kompanija ove godine prihodovati oko pet miliona evra na makedonskom tržištu.

Štand vranjske kompanije je i ove godine jedan od najprostranijih i zauzima 312 metara kvadratnih sajamskog prostora, a takođe, u nezvaničnim ocenama, važi za najbolje uređen.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: