SINDIKAT SLOGA: Pelene su zaštitna odeća!

Lokalne vesti - Sreda 19.10.2016 - 11:03

Aktivisti Udruženih sindika „Sloga“, izvešće u četvrtak u podne performans „Pelene su zaštitna odeća“ ispred „Geox“ - a iz Vranja, u znak podrške radnicima ovog preduzeća.

Podrška radnicima Podrška radnicima

Ovom performansu, kako je navedeno u saopštenju, prisustvovaće „Slogini“ sindikalni aktivisti iz više gradova u Srbiji.

Prisutnima će se tom prilikom obratiti Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata „Sloga“.

- Pozivamo Vranjanke i Vranjance, članove porodica radnika „Geoxa“, sve nezaposlene, članove drugih sindikata, mlade i sve hrabre i slobodoumne, da nam se pridruže u ovom činu solidarnosti i podrške ugnjetenim i zlostavaljanim radnicima „Geoxa“.

Za sve zainteresovane, „Sloga“ organizuje besplatan prevoz autobusima „Kavim Jedinsta“
  - kaže se u saopštenju.

Mesto okupljanja je plato ispred Gradske crkve, a polazak u 11 časova.

- Mi, predstavnici Udruženih sindikata „Sloga“, apelujemo na sve građane Vranja da nam se pridruže, kako bi svi skupa odbranili čast i dostojanstvo radnika „Geoxa“ - vaših očeva, majki, braće, sestara, prijatelja, koji su, od strane menadžmenta ove fabrike, podvrgnuti najgnusnijim metodama eksploatacije, pretnji, maltretiranja i zastrašivanja - navodi se u saopštenju „Sloge“.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: