Skupština imenovala STARE DIREKTORE

Lokalne vesti - Sreda 19.07.2017 - 14:15

Na 16. sednici Skupštine grada Vranja održanoj u sredu, rešeno je pitanje direktora lokalnih javnih ustanova.

Detalj sa Skupštine FOTO vranje.org.rs Detalj sa Skupštine FOTO vranje.org.rs

Za direktora JU ,,Narodni univerzitet" imenovana je Gordana Dimitrijević, Narodnog muzeja Saša Stamenković, Istorijskog arhiva ,,31. januar" Borivoje Manasijević, Regionalnog centra za talente Danijela Stojmenović Trajković, Pozorišta Nenad Jović, a za vd direktora Apoteke Ivana Kostić.

Usvojene su i kadrovske promene u Upravnim i Nadzornim odborima pojedinih javnih preduzeća, kao i u nekim školskim odborima.

Odbornici su usvojili i odluku o kućnom redu u stambenim zgradama i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji grada Vranja, a odlučivali su i o parkiralištima i o komunalnom uređenju grada.

Zeleno svetlo dobio je i Program podsticaja za razvoj ,,Slobodne zone", koji između ostalog predviđa subvencije u iznosu od 8,5 miliona dinara, a u cilju uređenja ovog kompleksa i otvaranja novih pogona.

Veliku polemiku izazvao je početni likvidacioni Izveštaj JP ,,Direkciji za razvoj i izgradnju grada Vranja", po kome potvrđena potraživanja od fizičkih i pravnih lica iznose oko 93 miliona, a nepotvrđena oko 120 miliona.

Odobrnici su utvrdili i Nacrt Odluke o promeni Statuta grada Vranja, koji će biti na javnoj raspravi.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: