SKUPŠTINA potvrdila odluku o NAGRADAMA

Lokalne vesti - Sreda 25.01.2017 - 11:38

Gradski parlament u Vranju je na svojoj 9. sednici, ovoga puta svečanoj, usvojio odluku o dodeli javnih priznanja za 31. januar Dan grada.

Odbornici većali o gradskim nagradama FOTO OK Radio Odbornici većali o gradskim nagradama FOTO OK Radio

Na samoj sednici odluku Mandatno-imunitetske komisije pročitao je  Miroslav Nešić, predsednik ovog tela, uz obrazloženje.
 
Odbornici gradske skupštine složili su se da specijalno javno priznanje ,,31. januar" u vidu diplome sa novčanim iznosom od 100.000 dinara pripadne doktoru Dobrivoju Dobriju Nikoliću, za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti naučnog stvaralaštva,  dok će sportista Vlada Stošić Cincar i brigadni general Zoran Lubura biti nagrađeni sa 50.000 dinara i diplomama.

Vlada Stošić Cincar dobio je priznanje za ostvarene rezultate iz oblasti fizičke kulture, a Lubura za doprinos u rukovođenju i izvršavanju poslova od interesa za odbranu i zaštitu bezbednosti građana Vranja.

Priznanja u vidu diploma dodeljena su Ministarstvu privrede RS za veliku podršku gradu u privlačenju stranih investicija, otvaranju novih radnih mesta i za izgradnju infrastrukture i kompaniji ,,RZD International" za izuzetan doprinos u procesu osavremenjavanja nastave.

Najviša gradska priznanja biće uručena na svečanoj akademiji 31. januara u sali Doma vojske u 19 sati.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: