SKUPŠTINA usvojila DRUGI REBALANS

Lokalne vesti - Utorak 06.12.2016 - 13:42

Odbornici Skupštine grada Vranja usvojili su na šestoj sednici novi rebalans budžeta za 2016. godinu.

Odbornici bili aktivni, sednica kratka FOTO OK Radio Odbornici bili aktivni, sednica kratka FOTO OK Radio

Ovo je drugi rebalans ovogodišnjeg budžeta, nakon što je prethodna odluka doneta na sednici lokalnog parlamenta 13. septembra.

Odluku je podržala većina od 41 odbornika, a za razliku od prethodnog rebalansa, odbornici SPS-a su ovoga puta glasali protiv.

Predlog Odluke o rebalansu je obrazložio gradski većnik za finansije Ivan Stanković, koji je rekao da je ona uslovljena novonastalim obavezama preuzetim od likvidiranih javnih preduzeća.

Novim rebalansom, rashodna strana budžeta je povećana za iznos od 121 milion dinara.

U svom obrazloženju, Ivan Stanković je naglasio da je najveće povećanje rashoda u iznosu od 44 miliona u oblasti sporta, i on je obračunskog karaktera.

Ostale tačke posle rebalansa Skupština je usvojila praktično bez otpora opozicije, ne računajući tu lične međusobne netrpeljivosti pojedinih odbornika koji su često nisu mogle sakriti.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: