SKUPŠTINA Vranja odlučuje o BUDŽETU

Lokalne vesti - Četvrtak 14.12.2017 - 09:27

Deveta sednica Skupštine Vranja u ovom sazivu zakazana je za petak 15. decembar, a glavna tačka dnevnog reda je rasprava o budžetu za 2018. godinu.

Odbornici o 25 tačaka dnevnog reda. Foto: OK Radio Odbornici o 25 tačaka dnevnog reda. Foto: OK Radio

Na dnevnom redu će se naći i tačka koja se tiče kapitalnih investicija, ali i izveštaj o izvršenju budžeta za  prvih devet meseci ove godine.

Odbornici će raspravljati i o manifestacijama iz oblasti turizma i kulture, koje su od velikog značaja za grad, kao i o naknadi za zaštitu i unapređenje životne sredine grada Vranja.

Biće reči i o kadrovskom planu Gradske uprave Vranja za 2018. godinu.

Dnevnim redom planiran je i pretres predloga odluke o preuzimanju  pokretne i nepokretne imovine i preuzimanje potraživanja i obaveza Javne ustanove za sport i rekreaciju „Sportska hala“ Vranje.

Takođe, odbornici će raspravljati i o predloženom povećanju cene vode i iznošenja smeća, zatim razrešenju predsednika UO „Apoteka Vranje“ i imenovanju novih članova NO u „Vodovodu“.

Planirana je i diskusija o razrešenju, ali i imenovanju  novih članova školskih odbora osnovnih i srednjih škola u Vranju.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: