Smena direktora u ZC Vranje?

Lokalne vesti - Nedelja 03.08.2014 - 23:45

Aktuelnom v.d. direktoru Zdravstvenog centra u Vranju Vladimiru Stamenkoviću rešenje Ministarstva o vršenju te funkcije isteklo je 2. juna ove godine, pa se u političkim krugovima spekuliše da bi, vrlo skoro, na tom mestu mogao da ga nasledi ortoped Slobodan Milenković Gonzi.

Stamenković pred smenom Stamenković pred smenom

U Ministarstvu zdravlja verovatno nisu zadovoljni radom direktoraa Stamenkovića, zato mu i ne produžuju boravak na funkciji, te će on nastaviti da radi ono što je radio do pre imenovanja.

Prema politički upućenoj čaršiji, za ortopeda Milenkovića u Ministarstvu lobira povereništvo SNS u Vranju.

Inače, Vladimir Stamenković u proseku je mesečno zarađivao platu od 135.000 dinara u proseku.

Sa svim porezima i doprinosima Stamenković je mesečno zdravstvo koštao oko 190.000 dinara, što je „rame uz rame“ sa platom gradonačelnika, inače najvećom na lokalu.
 

Njegov mogući naslednik Milenković javnosti je pre poznatiji je kao zet Ljiljane i Tomislava Jovanovića, nego kao stručnjak.

Ljiljana je dugo godina bila među vodećim ljudima pravne službe ZC Vranje, dok je Tomislav kraće vreme bio direktor ZZJZ u Vranju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: