SNS ŠOKIRAN: Protiv nas se vodi OGAVNA KAMPANJA

Lokalne vesti - Sreda 09.08.2017 - 12:42

Gradski dobor SNS-a u Vranju u svom saopštenju d srede ocenio je da se protiv te partije ovde vodi “ogavna, orkestrirana i beskrupulozna medijska kampanja od strane lokalne žute štampe”.

Logo SNS-a Logo SNS-a

Podsećajući se da “nikada, ni protiv koga u Vranju nije vođena tako odvratna i brutalna kampanja, puna laži i motivisana bolesnom mržnjom”, SNS tu žutu štampu naziva “polufabrikatima Soroševskih fondova i ideolozima žutih patkica”, a koji su se “naljutili jer ovogodišnji reket nije naplaćen lokalnoj samoupravi”.

Ocenjujući da se “javni interes u medijskoj sferi negde izgubio” SNS prevodi da su za “sve krivi naravno neki „nepismeni“ naprednjaci, pa ajde sada da ih raskrinkamo”.
 
- Juriiiiiš...smrt SNS - u, sloboda slobodnim i „nezavisnim“ medijima!

Fondovska Gospodo, Gebels bi bio ponosan na vas, a ako ovako nastavite ni Pulicer nije daleko dvema glavnim novinarskim bradonjama. Mrtva trka!

I baš kada su građani Vranja pomislili da su vranjski obožavaoci žutkih patki dotakli moralno, vrednosno i političko dno, oni su ih razuverili i pokazali da su spremni da u svojoj patološkoj mržnji i besu idu još dalje.

Mi i to razumemo. Bes i ljutnja su veliki i jaki motivacioni faktori.

Ali ne treba ići u krajnost i gaziti osnovne principe novinarskog poziva, jer kada uputite pretnju tog trenutka prestajete da budete ono za šta se izdajete i postajete ono što misli ogromna većina naših građana da jeste
- piše u saopštenju SNS-a.

Kao primer  ovakvog ponašana uzima se dešavanje oko novinara  „Vranjskih“ Slavomira Kostića, “koji je u mejlu od 3. avgusta upućenom direktoru „Vodovoda“ Goranu Đorđeviću otvoreno zapretio "....pa je za vas bolje i zdravije da mi odgovorite!"”

- Da li je to društvo za koje se sledbenici Saleta prangije bore; društvo u kojem bi svi bili naoružani a niko ne bi odgovarao za ubistva, pretnje,.....

Društvo u kojem bi uveli diktaturu medija?!

Jedna od opcija je da je gospodin Kostić zaista uplašen za narušeno zdravlje gensek-a SNS?!

Ili je možda radio striktno po direktivi njegovog šefa lokalnog medijskog
mogula?


Na kraju, možda je lični prijatelj lažnog zaštitnika građana prosto ljut zbog izbornog debakla njegovog favorita na predsedničkim izborima?

Mada, oni koji ga poznaju kažu da nije u pitanju mržnja prema AV i naprednoj stranci već da su razlozi mnogo pragmatičniji i prizemniji
- ocenjuju naprednaci u svom saopštenju.

Na kraju, potpisnik saopštenja, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju, naglašava da je šokiran pretnjama koje je novinar "Vranjskih" uputio direktoru “najuspešnijeg javnog preduzeća u Vranju” i zahteva da nadležni organi ovaj slučaj temeljno istraže i utvrde da li ima elemenata krivične odgovornosti.

Takođe, SNS je pozvao “celokupnu javnost da osudi divljanje i otvorene pretnje funkcioneru Gradskog odbora Srpske napredne stranke”.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: