SNS: Srećna slava, domaćine (FOTO)

Lokalne vesti - Utorak 27.10.2015 - 13:32

Presecanjem kolača u sabornoj crkvi Svete Trojice u Vranju gradski odbor SNS-a obeležio je stranačku slavu, Svetu Petku.

Čelnici SNS-a  u vranjskoj Sabornoj crkvi FOTO D. Ristić Čelnici SNS-a u vranjskoj Sabornoj crkvi FOTO D. Ristić

U Sabornoj crkvi okupilo se mnogo naprednjaka, predvođenih članovima gradskog odbora.

Povodom slave SNS je izdao i saopštenje u kome se ocenjuje da u „ovim turbulentnim vremenima, dok Srbija prolazi kroz teške trenutke utirući put ka boljoj budućnosti, poštovanje tradicije pomaže da ojačamo snagu duha pred iskušenjima koja nam predstoje“.
     
- Naša vera je naša nada,  put kojim treba da  idemo napred, dostojanstveno i sigurno  ne zaboravljajući svoje korene i ne odustajući nikada, ni onda kada je najteže, od naših svetinja.

Na temelju naše istorije gradimo i stvarajmo bolju budućnost u korak sa reformama i započetim ozbiljnim  ekonomskim oporavkom naše zemlje - kaže se u saopštenju.
 
Ocenjujući da se u Vranju se, kao i u Srbiji, danas teško živi, naprednjaci izražavaju nadu da će „zahvaljujući predanom  radu, reformama, želji da se menjamo  i da svakim danom postajemo sve bolji i uspešniji, naša zemlja je širom sveta poštovanija nego ikada i uživa najveći ugled u svojoj novijoj istoriji“.
 
- Ove godine slavimo Sveta Petku  u očekivanju i sa željom da svaka naredna godina bude  bolja i uspešnija.

Provedimo današnji praznik u zdravlju i veselju, mislimo jedni na druge, poštujmo se i živimo složno sledeći napredne ideje, kako bismo mogli da unapredimo kvalitet života svih nas - kaže se u saopštenju.

 

    

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: