SPS: Istražiti okolnosti oko Bosketove diplome

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.03.2015 - 09:42

Vranje - Rat surduličkih socijalista i naprednjaka nastavllja se zahtevom SPS-a da se pokrene istraga protiv koordinatora SNS-a za Pčinjski okrug Dragana Stevanovića Bosketa povodom njegove fakultetske diplome.

Ra SNS-a i SPS-a drma Surdulicu foto A. Stojković Ra SNS-a i SPS-a drma Surdulicu foto A. Stojković

- Zvanične podatke, dobijene od fakulteta na kome se Boske bavio naučnim radom, vranjski naprednjaci nazivaju medijsko-političkim bućkurišem, lažnim optužbama i insinuacijama.

 Zašto genije javno ne pokaže indeks i datume polaganja ispita? Boske i vranjski naprednjaci poručuju mladim i obrazovanim ljudima da kupovina diplome nije korupcija već da je to evropska vrednost i „napredna“ formula za uspeh u Srbiji - kaže se na početku saopštenja surduličkog SPS-a.

Ocenjujući kao „notornu laž“ da je „ekonomski vunderkind iz Surdulice „trn u oku“ privrednicima i poštenim građanima“, socijalisti smatraju da Boske jedino može da bude „trn u oku“ svim mladim ljudima koji su pošteno učili i polagali ispite sa najvišim ocenama, „a danas pakuju kofere i rezervišu avionsku kartu u jednom pravcu“.

- Vranjski naprednjaci, bez imalo skrupula, šalju poruku svim studentima: „Prvo kupite diplomu, potpišite našu pristupnicu i tek onda se kvalifikujete da razvijate privredu južne Srbije i restrukturirate SIMPO i JUMKO.“

Promovisanje konobara, mešetara i preletača u „reformatora i spasitelja privrede Pčinjskog okruga“ vređa inteligenciju naših sugrađana i kompletne akademske elite - kažu u SPS-u.

- Poverenje koje je Dragan Stevanović Boske dobio od premijera i Vlade Srbije, kada je imenovan na funkciju državnog sekretara u Ministarstvu privrede, okončano je ovih dana raskrinkavanjem njegove lažne diplome.

Samo što izgleda da to vranjskim naprednjacima još uvek niko nije javio, ali ne brinite – javiće vam.

Ako još verujete da takav genije – koji od škole ima regularno završen samo „veliki odmor“- može da vam obezbedi pobedu u Pčinjkom okrugu onda to govori o dometu vaše političke „vizije“ - kaže se u saopštenju surduličkog SPS-a.

Surdulički socijalisti ovom prilikom su optužili Stevanovića da je kao član SRS palio zastavu Evropske unije i NATO pakta u Beogradu, da je radio ovo i ono, ali da nikada nije uspeo da pobedi prvog tamošnjeg socijalistu Novicu Tončeva.

- Posle svih poraza u Surdulici, nesuđeni kandidat za Nobelovu nagradu iz oblasti ekonomije i reformi – Dragan Stevanović Boske – seli se u Vranje da „sredi stvari“. Zato vas pozivamo da uoči izbora u vašem Povereništvu nastavite još intezivnije da ga hvalite i branite.

I surdulički socijalisti će u tom slučaju nastaviti da, putem zavaničnih dokumenata, dopunjuju biografiju genija koji je „preporodio“ jug Srbije - kaže se na kraju saopštenja SPS-a.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: