SPS: U SEPTEMBRU se VRAĆAMO U VLAST! (VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 05.07.2017 - 13:32

Vranjski socijaliste ući će u vlast sa SNS - om i na nivou grada Vranja, i to u septembru, najavio je Zoran Antić, predsednik GrO SPS - a.

SPS spreman za povratak na vlast FOTO OK Radio SPS spreman za povratak na vlast FOTO OK Radio

Antić je ulazak u vlast predstavio kao krajnju tačku poštovanja dogovora koje su ove dve partije postigle početkom proleća na nivou gradskih odbora, uz prisustvo Branka Ružića i Dragana Stevanovića, visokih funkcionera SPS  - a i SNS  - a.

- Dogovor koji smo postigli poštuje se i sa jedne i druge strane.

Mi smo podržali u kampanji zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića, na predsedničkim izborima.

Potom je došlo do povratka socijalista u vlast u Vranjskoj Banji, a  još jedan segment naše saranje su bili i izbori za mesne zajednice.

Postignut je dogovor, koji je ispoštovan, i po kome je SPS - u pripalo 30 odsto  mesta u savetima mesnih zajednica, kao i 15 predsedničkih mesta
- navodi Antić.

On je pojasnio i da su jasno utvrđeni rokovi i nivoi povratka socijalista u upravljanje gradom, kao i da bi sve to trebalo realizovati, a institucionalnu potvrdu ulaska socijalista u vlast  dobiti  između dva praznika oslobođenja Vranja, 7. septembra i 4. oktobra.

- SPS je pokazao svoju vitalnost, kada je u proteklih goidinu dana uspeo da sačuva jezgro partije, članstvo i birače.

Sa takvom stranačkom infrastrukturom, nakon povratka u vlast u Vranju, kao i na osnovu svog višegodišnjeg iskustva u participaciji u vlasti, moći ćemo sa 15 odbornika, da doprinesemo još kvalitetnijem funkcionisanju  i upravljanju gradom.

Jer, bez obzira na različita mišljenja, socijalisti su sa svojim koalicionim partnerima proteklih godina veoma odgovorno upravljali gradom, što pokazuje i činjenica da grad nije pred bankrotom, kao neke lokalne smaouprave u zemlji
- ukazuje  Antić.

On je u prilog činjenici povratka socijalista u vlast naveo i gotovo izvesno dobijanje direktorskih funkcija od strane socijalitsta u republičkim institucijama, a što se prvenstveno odnosi na Dragana Spirića i Srđana Dekića, sve izvesnije direktore filijala Trezora i Fonda PIO.
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: