SRS: Strah od Šešeljeve slike

Lokalne vesti - Ponedeljak 18.04.2016 - 13:21

Članovi SNS-a povredili su privatni posed u centru Vranja na kome je postavljen transparent sa slikom Vojislava Šešelja, tvrdi Goran Čvorović, predsednik Okružnog odbora radikala.

Transparent koji je prekrio Šešeljev lik. Foto: D. Ristić Transparent koji je prekrio Šešeljev lik. Foto: D. Ristić

Čvorović kaže da se incident desio u oči održavanja mitinga SNS-a u petak.

- Dva dana pre toga, SNS je pokušavala da nas ubedi da sklonimo taj transparent sa likom Šešelja, koji podseća na bilbord zbog veličine.

Mi taj jedan jedini “bilbord” imamo u celom gradu, dok SNS u celoj Srbiji ima više od sedam hiljada.

Rekli su nam da ga sklonimo. Taj “bilbord” je postavljen na privatnoj kući člana SRS-a.

Mi nismo hteli da ga sklonimo iz principa. Oni su iskoristili priliku i u korpi vozila “Elektrosistribucije” popeli se do sprata kuće, i belim čaršafom na kome je bio napisan broj jedan, prekrili naš transparent sa likom Vojislava Šešelja
- pojašnjava Čvorović.

O ovome je obaveštena PU Vranje, dodaje Čvorović, uz konstataciju da je ovaj potez naprednjaka  još jedan dokaz da se SNS, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, plaši Vojislava Šešelja, čak i kada se radi o bilbordu.

- Nadamo se da će za ovaj incident odgovorni biti kažnjeni, a državni organi pokazati da živimo u slobodnoj i pravno uređenoj zemlji - kaže Čvorović.

Goran Nikolić, direktor vranjske “Elektrodistribucije” i jedan od potpredsednika SNS-a, kaže da ova informacija nije tačna.
.
- Nije ta informacija tačna. Prekrili smo samo lik Dragana Markovića Palme, i to u dogovoru sa Dejanom Manićem. Šešelj nije prekriven - kaže Nikolić.

No međutim, fotografije pokazuju suprotno. Negde oko podneva lik Vojislava Šešelja nije bio prekriven, da bi negde pre početka mitinga oba transparenta, i JS i SRS, bila prekrivena, s tim što je na čaršafu kod SRS nacrtan broj jedan, a kod JS, je čaršaf ostao beo.


OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: