Stanojević: Čistili smo i čistićemo

Lokalne vesti - Utorak 23.01.2018 - 10:56

Dejan Stanojević, rukovodilac službe za puteve „Vodovoda“ Vranje kaže za OK Radio da je putni pravac ka Gornjem Žapskom i manastiru Sveti Stefan čišćen i prohodan.

Dejan Stanojević FOTO: OK Radio Dejan Stanojević FOTO: OK Radio

Stanojević u odgovoru meštanima Gornjeg Žapskog da je ovaj putni pravac neočišćen i neprohodan, navodi da je mehanizacija preduzeća "Saba Belča" prošla tuda u ponedeljak i da će to ponovo učiniti i tokom dana u utorak .

- Za razliku od nekih delova Srbije, kod nas nije bilo problema sa snegom poslednjih dana.

Autobus za Žapsko je sigurno išao danas (utorak), a vidimo i da je temperatura u plusu, nema potrebe da bacamo pare, već možemo da sačekamo pola dana da se to sve lepo otopi
- kaže Stanojević.

On dodaje da po tenderu, preduzeće "Saba Belča" nije zaduženo za čišćenje nekategorisanih puteva, već samo onih pod asfaltom, a da je "Vodovod" nadzorni organ u tom poslu i navodi da su svi putni pravci na teritoriji grada prohodni.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: