STOJKOVIĆ: NELEGALNO sam isključen!

Lokalne vesti - Sreda 29.03.2017 - 10:58

Aleksandar Stojković, pomoćnik gradonačelnika Vranja, kaže da je isključen iz Gradskog odbora JS odlukom koja je doneta na nelegalan način.

Kraj ljubavi - Stojković i Manić FOTO OK Radio Kraj ljubavi - Stojković i Manić FOTO OK Radio

Prethodno je Dejan Manić, predsednik GrO JS u Vranju saopštio da je Stojković sa još 12 članova, isključen iz odbora zbog nepoštovanja hijerarhije i odluka stranke.

Stojković za OK Radio kaže da je isključenje usledilo od strane nelegalnog Gradskog odbora, jer je njegovo članstvo uvećano suprotno statutu partije.

- Stranka ima 35 članova GrO, što je i maksimum po statutu, ali je Dejan Manić u prethodnom periodu dodao petnaestak novih članova da bi mogao da glasa i preglasava po svom nahođenju.

On je, praktično, sa samo sedam legalnih članova GrO, izbacio nas trinaestoro.

Tako nešto ozbiljne stranke, kao što je JS, ne bi smele da dozvole
– navodi Stojković.

Stojković ističe da je oko prelaska iz DSS-a u JS pregovarao isključivo sa predsednikom stranke Draganom Markovićem Palmom, a da nikakvog kontakta u to vreme nije imao sa Dejanom Manićem.

- Manić je odluku o isključenju, o kojoj ja nisam obavešten, koliko znam, prosledio centrali stranke, a da li ima odgovora, to mi nije poznato.

Sada očekujem odluku Dragana Markovića Palme i ispoštovaću je, ma kakva da bude
– kaže Stojković.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: