Strahinja slavio na Vlasini

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.08.2017 - 10:59

Vranje - Prvak Srbije u Olimpijskom triatlonu koji je po treći put održan na Vlasini je Strahinja Trakić, član “Kluba ekstremnih sportova” iz Kragujevca.

Kragujevčanin imao najbolji rezultat. Foto: TO Surdulica Kragujevčanin imao najbolji rezultat. Foto: TO Surdulica

On je ostvario rezultat od dva časa, pet minuta i 41 sekundu.

Trakić je pobedio ispred Bojana Karanovića, člana DK „Dynamic“, iz Novog Sada i Marka Desimirovića, člana TK „Pošarevac“.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Vida Medić, članica TK „Tamiš“ iz Pančeva, koja je ostvarila rezultat od dva časa, 18 minuta i 21 sekundu.

U Olimpijskom triatlonu nastupilo je 46 takmičara, koji su najpre plivali 1.500 metara, potom vozili bicikl 40 kilometara i na kraju trčali 10 kilometara.

U trci Sprint triatlon, čiji se rezultati boduju za kup Srbije, pobedio j Nikola Medan, član TK „Mihajlo Pupin“, rezultatom jedan čas, osam minuta i 18 sekundi.

U ženskoj konkurenciji prva je bila Anik Jablan iz Bačke Topole, rezultatom jedan čas, 34 minuta i osam sekundi.

U Sprint triatlonu nastupilo je 25 takmičara koji su plivali 750 metara, vozili bicikl 20 kilometara i trčali pet kilometara.

Organizatori Vlasinskog triatlona bili su je „Šri Činmoj Maraton Tim“ iz Niša u saradnji sa Srpskom Triatlonskom Unijom i opštinom Surdulica.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: