ŠUTANOVAC U VRANJU: DS ostaje stranka promena

Lokalne vesti - Utorak 23.08.2016 - 10:21

Kandidat za predsednika DS Dragan Šutanovac je u ponedeljak održao sastanak sa rukovodstvom demokrata u Vranju, koji podržavaju njegovu kandidaturu na unutarstranačkim izborima koji će biti održani 24. septembra.

Šutanovac na otvaranju novih prostorija DS-a u Vranju FOTO DS Šutanovac na otvaranju novih prostorija DS-a u Vranju FOTO DS

Pored Šutanovca, sastanku su prisustvovali i Tamara Tripić, kandidatkinja za potpredsednicu DS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik ove stranke.

Ovim sastankom sa rukovodstvom vranjskog DS-a, svečano su otvorene i nove prostorije ove stranke u Vranju.

Dragan Šutanovac je rekao da je izuzetno srećan što je u poseti Vranju.

- Nove prostorije, ubeđen sam da će značiti novu energiju i nove ljude i želeo bih da i ovoga puta pozovem demokrate da revidiraju svoje članstvo i izađu na glasanje koje je jako važno, ne samo sa aspekta prosperiteta DS, već i sa aspekta prosperiteta Srbije – rekao je Šutanovac.

Na pitanje novinara, stavove vlasti da nemaju opoziciju i da je DS u rasulu Šutanovac je ovako prokomentarisao:


- Možete i sami da se uverite da stranka postoji.

Na žalost u medijima i javnom servisu koji plaćamo svi, mi ne postojimo jer je neko odlučio da u Srbiji postoji samo jedna stranka, samo jedan čovek i da se sprovodi njegova volja.

DS je pokazala da i u takvom vremenu ima politiku i ubeđen sam da ćemo nakon 24. septembra pokazati da nam je stalo pre svega do boljitka građana Srbije, a onda i do Demokratske stranke
– kazao je Šutanovac.

On je naglasio da nije došao samo da iznese svoje stavove, već da razgovara sa članovima DS iz Vranja.
 
- Ubeđen sam da su to ljudi sa velikim iskustvom i znanjem i ubeđen sam da će nam reći šta treba da ugradimo u program koji se tiče pre svega Srbije.

I kao ministar odbrane sam insistirao na finansiranju kako bi se napravio preokret u ''Jumku'' ili završetkom izgradnje vojne baze ''Jug''.

Mi smo jedina stranka u Srbiji koja se vodi rezultatima, a rezultat na prethodnim izborima je nezadovoljavajući.
 
To u DS vodi ka promeni rukovodstva i duboko sam ubeđen da će članovi stranke glasati za promene
- rekao je Šutanovac u Vranju.

Slobodan Stamenković, predsednik GrO DS je izrazio zadovoljstvo što će nove stranačke prostorije vranjskog DS biti otvorene u prisustvu visokih funkcionera stranke.

- Mi ćemo u radnoj i svečarskoj atmosferi čuti šta je to novo u DS, šta se očekuje s obzirom na to da nas 24. septembra očekuju unutarstranački izbori.

Nadam se da je ovo novi početak GrO DS, u novim prostorijama, sa ljudima koji su ostali verni Demokratskoj stranci i volonterima koji su uložili svoj trud i rad u prethodnih mesec dana da ove prostorije sada izgledaju ovako
– rekao je Stamenković.

Sastanak sa rukovodstvom DS-a u Vranju je bio zatvoren za javnost.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: