TONČEV: Ne treba sprečavati uspešne da rade

Lokalne vesti - Subota 16.04.2016 - 12:06

Odgovaraći na napade premijera Aleksandra Vučića u Vranju, lider Surdulice i tamošnjih socijalista Novica Tončev oglasio se saopštenjem u prvom licu, ipak potpisanom od strane Informativne službe surduličkog odbora SPS-a.

Utuk na utuk - Vučić i Tončev FOTO: OK Radio Utuk na utuk - Vučić i Tončev FOTO: OK Radio

On je na početku „skinuo kapu premijeru za podršku od 50 odsto glasača u Srbiji“, ali i izrazio očekivanja da će i Vučić njemu “da čestita što šest godina u kontinuitetu imam podršku više od 60 odsto građana u Surdulici“.

- Ne treba mrzeti ljude koji imaju podršku naroda, to znači da rade i vrede. Ja u životu nikoga ne mrzim i zato i pobeđujem.
 
Premijer je izjavio da ja nisam otvorio nijedno radno mesto u Surdulici. Mislim da je premijer opet obmanut od strane svojih saradnika koji vode SNS u Surdulici.

Mi otvaramo radna mesta, ali bez subvencija države. Investitori koje smo mi doveli otvaraju fabrike i zapošljavaju ljude bez finansijske podrške države i to su za nas pravi investitori.

Za razliku od nas, oni koji vode SNS u Surdulici su preko raznih agencija zaposlili 500 radnika u JP HE Vlasina i to nazivaju otvaranjem novih radnih mesta, a sve  u vreme zabrane zapošljavanja u javnim preduzećima
- kaže se u saopštenju.

Informativna služba SPS-a Surdulica dostavila je uz saopštenje i promotivni video klip o ulaganjima u Surdulicu firme MES.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: