TREĆA SREĆA: Andrić novi direktor BIC-a

Lokalne vesti - Utorak 21.04.2015 - 13:31

Diplomirani pravnik Ivan Andrić novi je direktor Biznis inkubator centra u Vranju.

Andrić dolazi iz BIC-a foto A. Stojković Andrić dolazi iz BIC-a foto A. Stojković

Njega je na tu funkciju imenovao Nadzorni odbor kompanije „Jumko“ u čijem sastavu je BIC, a nakon usvajanja ostavke dosadašnjeg direktora Aleksandra Janjića (SNS).

– Ivan Andrić je na sednici Nadzornog odbora postavljen za vršioca dužnosti direktora Biznis inkubator centra, nakon što je te dužnosti razrešen Aleksandar Janjić.

Firma je poslovala negativno, a za Andrića smatramo da je najbolje rešenje jer je već zaposlen u BIC-u.

On već zna šta i kako funkcioniše, tako da je njegovo najduže radno iskustvo u Inkubator centru bilo presudno. Dali smo mu šansu, pa ćemo da vidimo – kaže predsednik Nadzornog odbora „Jumka“ Branislav Popović.

On dodaje da se o kandidaturama nije ni razmatralo, jer Grad nije predložio nijednog svog čoveka za tu funkciju, a imao je pravo na to.

Sednici odbora, na kojoj je Andrić imenovan, prisustvovali su samo predstavnici „Jumka“.

Inače, Ivan Andrić radi u Biznis inkubator centru već šest godina. U vreme dok je Ivana Stošić bila direktorka BIC obavljao je funkciju zamenika direktora.

Podsetimo da je doskorašnji direktor Biznis inkubator centra bio naprednjak Aleksandar Janjić koji je podneo ostavku na tu funkciju, jer je dobio posao u firmi „Akvarijus grup“ iz Beograda, a koja rukovodi fabrikom konditorskih proizvoda „Kondiva“ u Žbevcu.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: