TRIATLONCI na Vlasini

Lokalne vesti - Subota 05.08.2017 - 02:01

Vranje - Na Vlasinskom jezeru će biti održano novo takmičenje pod nazivom vlasinski „Triatlon samoprevazilaženja“.

Sa ranijih trka FOTO TOS Surdulica Sa ranijih trka FOTO TOS Surdulica

Ova mannifestacija imaće dve trke - olimpijski triatlon (plivanje 1500 m, vožnja bicikom 40 km, i trčanje 10 km) i sprint triatlon, koji se saastoji od 750 metara plivanja, bicikl 20 km i  trčanja od 5 km.
 
Olimpijski triatlon je i zvanično državno prvenstvo Srbije u triatlonu, dok se trka Sprint triatlon boduje za Kup Srbije.

Start obe trke je u nedelju u 10 sati na plaži ispred hotela Vlasina, a prijavljeno je preko 80 učesnika iz Srbije, Bugarske, Makedonije, Nemačke i Crne Gore.

Prvak Srbije u olimpijskom triatlonu za 2016. je Milan Tomin (TK Trigy Racing) koji je pobedio sa 1 sat 59 minuta i 25 sekundi.
 
Organizator Vlasinskog triatlona je "Šri Činmoj Maraton Tim“ iz Niša u saradnji sa Srpskom Triatlonskom Unijom i opštinom Surdulica.

Zbog biciklističkog dela trke koji se odvija na deonici dužine 2,5 kilometra od hotela Vlasine u pravcu ka Surdulici i trkačkog dela trke koji se odvija na deonici dužine 1,5 kilometara od Hotela Vlasine ka Crnoj Travi, sabraćaj biti obustavljen na tri sata, od 10 do 13 časova.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: