Tukli u majicama SPS-a

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.04.2012 - 09:54

Građani Bosilegrada u strahu od batinaša koje je policija pritvorila

Bosilegrad Bosilegrad
Miki Nedeljkov (21), konobar restorana „Monika“ u Bosilegradu, u subotu je, posle 21,00 sat, sa teškim telesnim povredama prebačen u surdulički Zdravstveni centar.
 
Njemu su, posle brojnih provokacija, povrede naneli stari poznanici policije - Saša Todorov (31) i Zahari Stančev (30), obojica iz Bosilgrada, potvrdjeno je Policijskoj upravi u Vranju.
 
- Stančev i Todorov su posle tuče i povreda koje su naneli Nedeljkovu, privedeni i protiv njih će biti preduze potrebne zakonske mere - rekao je portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.
 
Ovaj incident u Bosilegradu po mnogo čemu, prevazilazi obične kafanske okvire, a stanovnici ove varoši iz straha izbegavaju da pričaju o postupcima ove dvojice siledžija.
 
Demokratski savez Bugara (DSB) juče je medijima poslao informaciju da su Saša Todorov i Zahari Stančev, u majicama i likom Ivice Dačića na grudima, u petak 27. aprila, posle predizbornog skupa SPS, do kasno u noć, terorisali gradjane Bosilgrada, tako što su sa jednim romskim orkestrom orgijali gradskim ulicama.
 

- Njih dvojica, sa po nekoliko krivičnih prijava, smatrajući sebe nedodirljivima, već tri godine dele pravdu u gradu, terorišu gradjane Bosilegrada na ulici, u kafani, često i pred očima policije, koja to sve gleda a bukvalno ništa ne preduzima - saopštio je Demokratski savez Bugara u Bosilegradu. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: