TUŽILAŠTVO: PERIĆ ubijen JEDNIM HICEM

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.07.2017 - 14:37

Više javno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je informacije da je u nedelju u selu Žitorađe, u opštini Vladičin Han ubijen Predrag Perić iz Surdulice (47) i to hicem u glavu.

Ilustracija FOTO OK Radio Ilustracija FOTO OK Radio

Iz VJT navode da je prema podacima dobijenih tokom uviđaja, Perić u ranim jutarnjim satima došao „Alfa Romeom“ ispred svog poslovnog objekta „Perić Trade“, gde je imao i svoj stambeni prostor.

- Na samom ulazu u objekat lice je pogođeno projektilom vatrenog oružja, u predelu desne jagodice, u blizini oka kada je zadobio prostrelnu ranu, od koje je povrede podlegao na licu mesta.

Uviđaj je izvršen od strane Višeg javnog tužioca u Vranju  u prisustvu kriminalističkih policajaca PU Vranje i stručnih lica odseka „Nacionalno kriminalističko tehničkog centra“ u Nišu.

Obdukcijom pokojnog Predraga Perića potvrđeno je da je lice lišeno života iz vatrenog oružja
- navodi se u saopštenju tužilatva.
    
Policija i tužilaštvo preduzimaju određene dokazne radnje, radi otkrivanja izvršioca krivičnog dela ubistva, za koje je predviđena kazna zatvora od pet do 15 godina.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: