U Vranju poskupelo i sahranjivanje!

Lokalne vesti - Utorak 01.07.2014 - 10:54

Cene komunalnih usluga u Vranju biće povećane za 15 odsto, odllučilo je Gradsko veće Vranja sa svojoj 87. sednici, održanoj u ponedeljak.

Gradsko veće donelo odlluku o poskupljenju komunalnih usluga Gradsko veće donelo odlluku o poskupljenju komunalnih usluga

Nove cene za odnošenje i deponovanje smeća za domaćinstva iznosiće 6,11 dinara umesto dosadašnjih 5,31 dinara po kvadratu stambenog prostora.

Pogrebne usluge će biti uvećane za sedam do osam odsto, dok će porast cena biti primenjen i na dimničarske usluge.

Povećanje cena odnosi se i na fizčka i na pravna lica, a od novih cena neće biti izuzete ni škole.

Razmatranje odluke o povećanju nameta za vodu  i kanalizaciju odloženo je za narednu sednicu.

Većnici su usvojili hronološki izveštaj o nivelaciji terena u privrednoj zoni Bunuševac.

Po rečima portparola Gradskog veća, Branimira Stojančića, od 23. januara do današnjeg dana urađeno je 95 odsto radova na nivelaciji terena.

Gradsko veće donelo je Pravilnik o uslovima i načinima korišćenja podsticajnih sredstva u poljoprivredi, a odabrana je i komisija koja će dodeljivati podsticajna sredstva za sve vidove poljoprivrede na teritoriji grada.

Gradsko veće usvojilo je i nacrt konkursa za finasiranje u oblasti sporta u Vranju za 2014. godinu, sa obrascem prijave.

Od 15 redovnih tačaka usvojeni su predlozi o urbanističkom uređenju pojedinih delova grada koji će izvoditi Zavod za urbanizam grada Vranja.

Izveštaj o radu socio humanitarnih organizacija odložen je za narednu sednicu koja je će biti održana u petak.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: