U Vranju VANREDNO, smetovi i do 1,5 metara!

Lokalne vesti - Petak 06.01.2017 - 19:37

Sneg i jak vetar u Vranju su izazvali teške komunalne probleme, a najteže je u višim delovima grada kao i u brdsko planinskim naseljima, gde sneg dostiže visinu i od 1,5 metara.

Stanje u Vlasu, trenutno FOTO FB, amaterski snimak Stanje u Vlasu, trenutno FOTO FB, amaterski snimak

Štab za vanredne situacije pod predsedništvom gradonačelnika Slobodana Milenkovića ocenio je da su najkritičniji putni pravci prema Krivoj Feji, Vlasu i Bareliću i Nesvrti, gde nema i struje.

Ekipe Distribucije rade na otklanjanju kvara u selu Preobraženje.

“Vodovod" je angažovan 24 sata i svu raspoloživu mehanizaciju mobilisao je na čišćenju prioritetnih ulica u gradu i seoskih puteva.

Kako se čulo na sednici Štaba, u punoj pripravnosti su i ,,Komrad", inspekcijske službe, Vatrogasno-spasilačka jedinica, Vojska, Policijska uprava i Zdravstveni centar, i tako će biti sve dok traje vremenska nepogoda.
 
Preduzeću ,,PZP Trace" upućen je zahtev da svu raspoloživu mehanizaciju angažuje na  čišćenju putnih pravaca prema brdsko-planinskim predelima, gde ima staračkih domaćinstava i potrebe za pružanjem zdravstvenih usluga.
 
Štab je uputio apel vlasnicima lokala u gradu da očiste prostor ispred objekata, na šta ih obavezuje i odluka Skupštine grada.
 
Iz Zdravstvenog centra upućena je molba građanima da imaju razumevanje, jer usled loših vremenskih prilika i nedostatka vozila stručne ekipe rade znatno otežano.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: