Udes kod KLISURE, kilometarske kolone

Lokalne vesti - Petak 04.08.2017 - 13:03

Vranje – Saobraćajni udes kod Predejana u kojem su dve osobe povređene, izazvao je veliki zastoj u saobraćaju i kilometarske kolone na tom delu Koridora 10.

Zastoj trajao sat vremena, a normalizacija još duže FOTO: S. Tasić/OK Radio - ilustracija Zastoj trajao sat vremena, a normalizacija još duže FOTO: S. Tasić/OK Radio - ilustracija

U udesu koji se dogodio oko 10 časova, učestvovala su tri vozila: „Škoda oktavija“ nemačkih registarskih oznaka i „BMW“ i „Mercedes“ švajcarskih tablica.

Povrede su zadobile dve osobe, koje su transportovane u Urgentni centar u Leskovcu.

Njihov identitet i stepen povreda za sada nisu poznati, a njihovo medicinsko zbrinjavanje je u toku.

Iz Policijske uprave Vranje kažu da je saobraćaj na ovoj deonici bio u prekidu sve do 11 časova, otkad se vrši naizmenično propuštanje vozila.

U trenutku pisanja teksta, saobraćaj još uvek nije potpuno normalizovan, jer uviđaj na mestu nesreće još uvek traje.

U neposrednoj blizini mesta ovog poslednjeg udesa, pre četiri dana je u saobraćajnoj nesreći smrtno stradao i poznati vranjski ginekolog, dr Dušan Stojković.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: