Uhapšen osumnjičeni za PALJEVINU PUMPE

Lokalne vesti - Sreda 21.06.2017 - 21:17

Pripadnici MUP-a u Vranju su, u saradnji sa beogradskom policijom, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati N. S. (1985) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Pumpa razdora u Bosilegradu FOTO bosilegrad.rs Pumpa razdora u Bosilegradu FOTO bosilegrad.rs

Osumnjičeni N. S. se tereti da je 29. aprila ove godine, u Bosilegradu, namerno izazvao požar na benzinskoj pumpi na jednom rezervoaru i automatu za istakanje goriva.

Tada je brzom i efikasnom intervencijom Vatrogasno - spasilačke jedinice u Bosilegradu požar lokalizovan i sprečene veće posledice.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

Oko vlasništva nad pumpom se već dve godine vodi sudski spor između lokalne samouprave i vlasnika preduzeća “Jugturist” Stefana Kostova, koji je pumpu kupio na licitaciji.

Opština Bosilegrad tu kupovinu osporava tvrdnjom da ima dokaze da je Kostov kupio samo objekat, ali i ne i opremu i rezervoare, koji su, kako tvrde, u vlasništvu lokalne samouprave.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: