Uhapšen TAKSISTA koji je vozio UBICU

Lokalne vesti - Petak 05.05.2017 - 12:47

Pripadnici MUP-a u Vranju doneli su rešenje o zadržavanju S. C. (25), zbog postojanja osnova sumnje da je u svom taksiju vozio muškarca za koga se sumnja da je u četvrtak na putu Bujanovac - Končulj, kod sela Turija, iz vatrenog oružja ubio dve žene, a svoje dete ranio, saopštila je policija.

Ilustracija FOTO flickr Ilustracija FOTO flickr

S. C. se tereti da je osumnjičenog prvo odvezao do mesta zločina, a potom po njegovom naređenju zaustavio automobil u kome su se nalazile žene i dete.

Nakon izvršenja krivičnog dela, S. C. je osumnjičenog odvezao do Bujanovca i tu ga ostavio, a događaj nije odmah prijavio policiji.

Policija je identifikovala muškarca osumnjičenog za teško ubistvo i intenzivno traga za njim.

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju, radi se o G. P. starom 24 godine iz okoline Gnjilana.

- Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, S. C. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju - navodi policija u saopštenju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: