Uhapšen UBICA žene i tašte

Lokalne vesti - Petak 16.06.2017 - 09:26

Policija iz Vranja je u Predejanu u četvrtak uveče uhapsila Gorana Petrovića (24), osumnjičenog da je 4. maja ove godine, na putu Bujanovac - Končulj, kod sela Turija, iz vatrenog oružja ubio suprugu i taštu.

Policija i Žandarmerija zajedno učestvovali u hapšenju FOTO: Flickr/ilustracija Policija i Žandarmerija zajedno učestvovali u hapšenju FOTO: Flickr/ilustracija

Petrović je uhapšen nakon intenzivne potrage, a u hapšenju su učestvovale zajedničke snage Žandarmerije i Policijske uprave u Vranju.

Goran Petrović, Srbin sa Kosova , tereti se da je usmrtio nevenčanu suprugu J. I. (21) i njenu majku D. I. (42), dok je ranio jednogodišnju ćerkicu, kojoj je lekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju odakle je prebačeno u Klinički centar u Nišu.

Prema navodina Višeg javnog tužilaštva u Vranju, neposredno pre ubistva, Petrović je boravio u Nišu, i sa porodicom u kolima niških registarskih oznaka krenuo ka Kosovu.

Ubistvo se dogodilo u vozilu marke “Mercedes” na putu Bujanovac - Končulj, kod sela Turija.

Ova porodica poreklom je iz okoline Gnjilana, tačnije iz sela Ranilug i Pasjan.

Petrović je od ranije poznat organima reda na Kosovu, i zbog učinjenih dela skrivao se i živeo u Nišu.

On je sproveden u Okružni zatvor u Vranju, na osnovu poternice Višeg suda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: