Uhapšeni napadači na DIREKTORA IZ SNS-a

Lokalne vesti - Ponedeljak 19.09.2016 - 14:43

Pripadnici MUP-a iz PU Vranje priveli su dvojicu nasilnika iz Vranja i odredili im zadržavanje do 48 sati. Za njih se sumnja da su učestvovali u napadu na direktora Urbanizma i člana SNS-a Miodraga Protića.

Pritvorska jedinica vranjskih sudova FOTO OK Radio Pritvorska jedinica vranjskih sudova FOTO OK Radio

Po nalogu tužioca zadržavanje je određeno za S.K. (1989) i D.T. (1980) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da su S.K. i D.T. 17. septembra ove godine, u Vranju, zaustavili vozilo marke „pežo“ vranjskih registarskih oznaka, i uz nasrtaje od vozača Protića zahtevali novac, a S.K. je i gumenim crevom udarao po vozilu.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni zameniku tužioca koji je predložio određivanje pritvora, što je prihvatio sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Vranju i S.K. i D.T odredio pritvor do 30 dana.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: